Νόμος 4213/13 - Άρθρο 15

Άρθρο 15


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Στην Ιερά γυναικεία Κοινοβιακή Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Βερίνου Αχαΐας, παραχωρείται κατά χρήση, για χρονικό διάστημα 30 ετών επιπλέον των οριζομένων στην με αριθμό 47325/Δ4/2005 απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανεξάρτητα από το ιδιοκτησιακό καθεστώς που διέπει τον συγκεκριμένο χώρο, η έκταση των Μαθητικών Κατασκηνώσεων Βερίνου μαζί με τις ερειπωμένες εγκαταστάσεις και υποδομές του. Η Ιερά Μονή καταθέτει στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων πλήρη μελέτη για την αξιοποίηση του παραπάνω χώρου και την ανακατασκευή των εγκαταστάσεων που βρίσκονται σε αυτόν.

 

2. Η παραχώρηση ενεργείται για την εν γένει αναγκαία λειτουργία και εξυπηρέτηση των αναγκών της Αδελφότητας της Ιεράς Μονής και των προσκυνητών της με σκοπό την περίφραξη, ευπρεπισμό, καλλωπισμό, δενδροφύτευση του χώρου και κατεδάφιση των ερειπωμένων και επικίνδυνων κτισμάτων.

 Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.