Προεδρικό διάταγμα 16/2/87 - Άρθρο 4

Άρθρο 4


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Στους οικοδομήσιμους χώρους που χαρακτηρίζονται με το στοιχείο ΟΤ επιτρέπεται η χρήση γενικής κατοικίας όπως ορίζεται με το άρθρο 5 παράγραφοι 1 και 2 του προεδρικού διατάγματος 81/1980 (ΦΕΚ 27/Α/1980).

 

Τα επαγγελματικά εργαστήρια που αναφέρονται στην παράγραφο 2 εδάφιο ε του άρθρου 5 του παραπάνω προεδρικού διατάγματος προσδιορίζονται από την παράγραφο 6 του άρθρου 1 και τον πίνακα του άρθρου 2 παράγραφος 2 του προεδρικού διατάγματος 84/1984 (ΦΕΚ 33/Α/1984) με εξαίρεση τη χρήση σφαγή ζώων και εκδορά αυτών.

 

2. Στους οικοδομήσιμους χώρους με στοιχείο Ε (εμπορικό κέντρο) επιτρέπονται οι παραπάνω χρήσεις με υποχρεωτική χρήση στο ισόγειο εμπορικού καταστήματος. Στην περίπτωση που στο ισόγειο εξαντλείται ποσοστό μεγαλύτερο του 50% του συντελεστή δόμησης η υποχρεωτική χρήση καταστήματος ισχύει για το 50% του συντελεστή δόμησης.

 Copyright © 2019 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.