Προεδρικό διάταγμα 17/6/88b - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Εγκρίνεται:

 

α) Το Πολεοδομικό σχέδιο της πολεοδομικής ενότητας Ευαγγελικών του δήμου Κατερίνης (νομού Πιερίας), ως εξής:

 

I. Του τμήματος της που είναι οικισμός προϋφιστάμενος του έτους 1923 και έχει χαρακτηρισθεί ως πυκνοδομημένο με την υπ' αριθμόν 24117/1105/1988 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1 και 2 του από 17-07-1923 νομοθετικού διατάγματος.

 

II. Των λοιπών τμημάτων της που είναι αραιοδομημένα και αδόμητα, καθώς και του πυκνοδομημένου της εκτός σχεδίου και εκτός ορίων οικισμού προ του 1923 που έχει χαρακτηρισθεί πυκνοδομημένο με την παραπάνω Υπουργική απόφαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 1337/1983.

 

III. Καθορίζονται στις παραπάνω περιοχές οικοδομήσιμοι χώροι, οδοί, πεζόδρομοι, κοινόχρηστοι χώροι, χώροι πρασίνου, παιδικής χαράς, πλατείας, δημοτικού σχολείου - νηπιαγωγείου, βρεφονηπιακού σταθμού, πάρκου πόλης, ελευθέρου γηπέδου, χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, χώρος γυμνασίου - λυκείου, πολιτιστικού κέντρου, αθλητικού κέντρου - πυρήνας Α, πυροσβεστικού σταθμού, δημοτικού σχολείου - γυμνασίου - λυκείου, χώρος άλσους παλιού νεκροταφείου.

 

β) Η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στα όρια σύνδεσής του με την παραπάνω περιοχή επέκτασης με τη μετατόπιση οικοδομικών - ρυμοτομικών γραμμών, την κατάργηση οδών και διάνοιξη νέων

 

όπως οι ρυθμίσεις αυτές φαίνονται στα σχετικά 15 χρωματισμένα πρωτότυπα διαγράμματα σε κλίμακα 1:1000 που θεωρήθηκαν από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών με την υπ' αριθμόν 33036/1612/1988 πράξη του και που συνοπτικά τους αντίτυπα δημοσιεύονται με το παρόν διάταγμα.

 

pd.17.6.88bCopyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.