Προεδρικό διάταγμα 17/6/88b - Άρθρο 3

Άρθρο 3


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Στους οικοδομήσιμους χώρους που χαρακτηρίζονται στα σχετικά διαγράμματα με τα στοιχεία ΟΤ επιτρέπονται οι χρήσεις αμιγούς κατοικίας, όπως προσδιορίζονται από το άρθρο 4 του προεδρικού διατάγματος 81/1980 (ΦΕΚ 27/Α/1980).

 

2. Στους οικοδομήσιμους χώρους που βρίσκονται στην κεντρική περιοχή, η οποία χαρακτηρίζεται με το στοιχείο Α και περικλείεται από διακεκομμένη διπλή μαύρη γραμμή στα σχετικά διαγράμματα, επιτρέπονται οι χρήσεις γενικής κατοικίας, όπως προσδιορίζονται από το άρθρο 5 του παραπάνω προεδρικού διατάγματος με εξαίρεση τα πρατήρια βενζίνης.

 

3. Στους οικοδομήσιμους χώρους που βρίσκονται στην κεντρική περιοχή, η οποία χαρακτηρίζεται με στοιχείο Β και περικλείεται από διακεκομμένη διπλή μαύρη γραμμή στα σχετικά διαγράμματα, επιτρέπονται οι χρήσεις γενικής κατοικίας όπως προσδιορίζονται από το άρθρο 5 του παραπάνω προεδρικού διατάγματος.

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.