Προεδρικό διάταγμα 19/11/96 - Άρθρο 2

Άρθρο 2


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Εγκρίνεται το πολεοδομικό σχέδιο τμήματος των δύο πολεοδομικών ενοτήτων της κοινότητας Χαλκηδόνας (νομού Θεσσαλονίκης) ως εξής:

 

α) Του τμήματος που είναι οικισμός προϋφιστάμενος του έτους 1923 και έχει χαρακτηρισθεί ως πυκνοδομημένος με την 59850/2637/1995 απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, εγκρίνεται με τις διατάξεις των άρθρων 1 και 2 του από 17-07-1923 νομοθετικού διατάγματος.

 

β) Των λοιπών τμημάτων που είναι αραιοδομημένα και αδόμητα με τις διατάξεις του νόμου 1337/1983.

 

γ) Καθορίζονται στις παραπάνω περιοχές (παράγραφοι α και β) οδοί, πεζόδρομοι, οικοδομήσιμοι χώροι, κοινόχρηστοι χώροι, χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, χώροι παιδικών χαρών, χώρος βρεφονηπιακού σταθμού, πλατείας, Ιερού Ναού, Δημοτικού Σχολείου - νηπιαγωγείου, αποθηκών Αγροτικής Τράπεζας, Αγροτικού κτηνιατρείου, Δημοτικού Σχολείου, νηπιαγωγείου, Λαϊκής Αγοράς και χώρος Αποθηκών Γεωργικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού.

 

2. Εγκρίνεται η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της ίδιας κοινότητας στα σημεία σύνδεσής του με την περιοχή επέκτασης με την μετατόπιση οικοδομικών και ρυμοτομικών γραμμών, και την δημιουργία νέων οικοδομικών τετραγώνων.

 

3. Οι ρυθμίσεις των παραγράφων 1 και 2 φαίνονται στα σχετικά 14 χρωματισμένα πρωτότυπα διαγράμματα σε κλίμακα 1:1000 που θεωρήθηκαν από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών με την 79646/1996 πράξη του και που αντίτυπά τους σε φωτοσμίκρυνση δημοσιεύονται με το παρόν διάταγμα.

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.