Προεδρικό διάταγμα 1/3/02 - Άρθρο 3

Άρθρο 3


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

I. Οι χρήσεις γης των παραπάνω περιοχών του Δήμου Σαλαμίνας καθορίζονται κατά τομείς Α, Β και Γ που φαίνονται στα διαγράμματα του άρθρου 1 ως εξής:

 

1. Στους οικοδομήσιμους χώρους, που εμπίπτουν στον τομέα Α, επιτρέπεται η χρήση αμιγούς κατοικίας, όπως προσδιορίζεται με το άρθρο 2 του από 23-02-1987 προεδρικού διατάγματος (ΦΕΚ 166/Δ/1987).

 

2. Στους οικοδομήσιμους χώρους που εμπίπτουν στον τομέα Β, επιτρέπεται η χρήση του κέντρου γειτονιάς, όπως προσδιορίζεται με το άρθρο 4 του παραπάνω προεδρικού διατάγματος.

 

3. Στους οικοδομήσιμους χώρους που εμπίπτουν στον τομέα Γ, επιτρέπεται η χρήση τουρισμού-αναψυχής, όπως προσδιορίζεται από το άρθρο 8 του παραπάνω προεδρικού διατάγματος με εξαίρεση τα:

 

1) κτίρια, γήπεδα στάθμευσης,

2) τα πρατήρια βενζίνης και

3) τις εγκαταστάσεις μέσων μαζικών μεταφορών.

 

II. Οι χρήσεις γης των περιοχών του Δήμου Αμπελακίων καθορίζονται κατά τομείς Α και Β που φαίνονται στα διαγράμματα του άρθρου 1 ως εξής:

 

1. Στους οικοδομήσιμους χώρους που εμπίπτουν στον τομέα Α επιτρέπεται η χρήση αμιγούς κατοικίας,όπως προσδιορίζεται με το άρθρο 2 του από 23-02-1987 προεδρικού διατάγματος (ΦΕΚ 166/Δ/1987).

 

2. Στους οικοδομήσιμους χώρους που εμπίπτουν στον τομέα Β, επιτρέπεται η χρήση του κέντρου γειτονιάς, όπως προσδιορίζεται με το άρθρο 4 του παραπάνω προεδρικού διατάγματος με εξαίρεση τα:

 

1. κέντρα διασκέδασης-αναψυχής,

2. πρατήρια βενζίνης και

3. εγκαταστάσεις μέσων μαζικών μεταφορών.

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.