Προεδρικό διάταγμα 1/6/93b - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Α. Εγκρίνεται η αναθεώρηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου των περιοχών Πέρλια και Συνοικισμός (πολεοδομική ενότητα 1 Πόρου) του Δήμου Πόρου (νομού Αττικής) που έχει χαρακτηρισθεί ως τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους με την Α1/Φ02/20372/867/07-06-1980 Περί χαρακτηρισμού των νησιών Πόρου και Μόδι ως τοπίων ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους (ΦΕΚ 559/Β/1980) με τον καθορισμό οικοδομήσιμων χώρων, οδών, πεζοδρόμων, κοινοχρήστων χώρων, χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων, χώρων κοινόχρηστου πρασίνου - παιδικής χαράς, πλατείας, χώρου γηροκομείου, κοινοχρήστου πρασίνου και καθορίζεται η θέση και διάταξη κτιρίων εκκλησίας.

 

Β. Εγκρίνεται το πολεοδομικό σχέδιο τμήματος της πολεοδομικής ενότητας 1 Πόρου (περιοχές Πέρλια και Συνοικισμός) του Δήμου Πόρου (νομού Αττικής) με τον καθορισμό οικοδομήσιμων χώρων, οδών, πεζοδρόμων, κοινοχρήστων χώρων.

 

Γ. Οι παραπάνω ρυθμίσεις των παραγράφων Α και Β φαίνονται στα σχετικά 3 χρωματισμένα πρωτότυπα διαγράμματα σε κλίμακα 1:1000, που θεωρήθηκαν από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών με την 60587/1993 πράξη του και που αντίτυπά τους σε φωτοσμίκρυνση δημοσιεύονται με το παρόν διάταγμα.

 

pd.1.6.93b

 Copyright © 2019 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.