Προεδρικό διάταγμα 30/9/91e - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Εγκρίνεται το πολεοδομικό σχέδιο των πολεοδομικών ενοτήτων ποταμός και Ταρσανάς του Δήμου Πλωμαρίου (νομού Λέσβου) ως εξής:

 

α) Του τμήματός τους που είναι οικισμός προϋφιστάμενος του έτους 1923, έχει χαρακτηρισθεί ως πυκνοδομημένος με την 577/135/1991 απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων και εγκρίνεται με τις διατάξεις των άρθρων 1 και 2 του από 17-07-1923 νομοθετικού διατάγματος.

 

β) Των λοιπών τμημάτων τους που είναι αραιοδομημένα και αδόμητα με τις διατάξεις του νόμου 1337/1983, με τον καθορισμό στις παραπάνω περιοχές (παράγραφοι α' και β') οικοδομήσιμων χώρων, οδών, πεζοδρόμων, κοινοχρήστων χώρων, χώρων πρασίνου, πλατείας, παιδικής χαράς, πάρκου, αθλοπαιδιών, χώρου υπαιθρίου θεάτρου, εγκαταστάσεων αναψυχής, πολιτιστικών λειτουργιών, πάρκου - πλατείας, πνευματικού κέντρου, παιδικού σταθμού, δημοτικού σχολείου, δημοτικού σχολείου - παιδικού σταθμού, γυμνασίου - λυκείου, κέντρου υγείας, γηροκομείου και καθορισμός θέσης και διάταξης κτιρίων εκκλησίας.

 

2. Εγκρίνεται η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου σε συνεχόμενη περιοχή του ίδιου Δήμου με τη μετατόπιση οικοδομικών γραμμών, τη μετατροπή οικοδομήσιμων χώρων, σε κοινοχρήστους.

 

3. Οι παραπάνω ρυθμίσεις των παραγράφων 1 και 2 φαίνονται στα σχετικά 8 χρωματισμένα πρωτότυπα διαγράμματα σε κλίμακα 1:1000 που θεωρήθηκαν από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών με την 72064/1991 πράξη του και που αντίτυπά τους σε φωτοσμίκρυνση δημοσιεύονται με το παρόν διάταγμα.

 

pd.30.9.91e

 Copyright © 2019 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.