Προεδρικό διάταγμα 4/8/93 - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Εγκρίνεται:

 

1. Το πολεοδομικό σχέδιο τμήματος της πολεοδομικής ενότητας Νέα Κηφισιά - Ούλεν του δήμου Κηφισιάς (νομού Αττικής) με τον καθορισμό οικοδομήσιμων χώρων, οδών πεζοδρόμου, χώρων πρασίνου, στάθμευσης αυτοκινήτων, χώρου αθλητισμού, παιδικής χαράς.

 

2. Η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου σε συνεχόμενη περιοχή του ίδιου δήμου με την κατάργηση τμήματος της Λεωφόρου Κύμης και τη μετατροπή του σε χώρο αθλητισμού με στοιχεία Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Α που ενοποιείται με τον όμοιο χώρο, που καθορίζεται με την προηγούμενη παράγραφο σε οικοδομήσιμο χώρο, όπως οι παραπάνω ρυθμίσεις (παράγραφοι 1 και 2) φαίνονται στο σχετικό πρωτότυπο διάγραμμα σε κλίμακα 1:1000 που θεωρήθηκε από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών με την πράξη του 73006/1993 και που αντίτυπό του σε φωτοσμίκρυνση δημοσιεύεται με το παρόν διάταγμα.

 

pd.4.8.93b

 Copyright © 2019 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.