Προεδρικό διάταγμα 7/4/03b - Άρθρο 5

Άρθρο 5


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Οι υπάρχοντες λιθόστρωτοι δρόμοι, πεζοδρόμια και πλατώματα διατηρούνται ως έχουν και απαγορεύεται οποιαδήποτε αλλοίωση της μορφής και των υλικών τους. Ειδικότερα επιβάλλεται η διατήρηση επί μέρους κατασκευαστικών χαρακτηριστικών, όπως είναι το ανοιχτό λούκι απορροής των νερών της βροχής. Απαγορεύεται η αντικατάσταση ή επισκευή των υπαρχόντων λιθόστρωτων δρόμων, πεζοδρομίων και πλατωμάτων με οποιοδήποτε άλλο υλικό εκτός από τη ντόπια μαρμάρινη πέτρα που παραδοσιακά χρησιμοποιείται στον οικισμό. Επιβάλλεται η διατήρηση και αποκατάσταση των παραπάνω επαναλαμβάνοντας τον αρχικό τύπο της λιθόστρωσης και το μέγεθος των λίθων.

 

2. Οι νέες λιθοστρώσεις που γίνονται σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους επιβάλλεται να ακολουθούν την τοπική κατασκευαστική παράδοση, ως προς τα σχήματα (ορθογωνικά ή ακανόνιστα), τα μεγέθη των λίθων και τον τρόπο τοποθέτησής τους.

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.