Νόμος 3534/07 - Άρθρο 18

Άρθρο 18: Εμπορευματικό Κέντρο στο Νομό Θεσσαλονίκης


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Το συνολικής έκτασης 672.269,63 m2 ακίνητο ιδιοκτησίας Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, το οποίο βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Διαβατών του Δήμου Εχεδώρου του Νομού Θεσσαλονίκης με Αριθμό Κτηματολογίου 11892, συνορεύει προς βορρά με ασφαλτοστρωμένη οδό που ξεκινά από την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας και καταλήγει στην εσωτερική περιφερειακή οδό, νότια, ανατολικά και δυτικά συνορεύει με διάφορες ιδιοκτησίες μικρών γεωτεμαχίων και χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως χώρος στρατιωτικών εγκαταστάσεων υπό την επωνυμία Στρατόπεδο Γκόνου, παραχωρείται κατά χρήση στη θυγατρική εταιρεία Εμπορευματικά Κέντρα Ανώνυμη Εταιρεία του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδας με σκοπό την ίδρυση Εμπορευματικού Κέντρου Συνδυασμένων Μεταφορών σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 3333/2005 (ΦΕΚ 91/Α/2005). Αλλότριες χρήσεις, που ήδη υφίστανται νόμιμα σε τμήματα της ως άνω έκτασης, δεν θίγονται από την παρούσα παραχώρηση.

 

2. Το συνολικής έκτασης 132.858 m2 ακίνητο ιδιοκτησίας Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδας, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Δενδροποτάμου Καλοχωρίου του Νομού Θεσσαλονίκης με Αριθμό Κτηματολογίου 18/Α, επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Κατερίνης - επέκταση της οδού 26ης Οκτωβρίου - συνορεύει προς βορρά με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Κατερίνης, προς νότο με τη θάλασσα, ανατολικά με οικόπεδο Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδας, διάφορες μικρές ιδιοκτησίες και τα Σφαγεία - Βυρσοδεψεία Θεσσαλονίκης και δυτικά με το ρέμα Δενδροποτάμου, και χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως χώρος στρατιωτικών εγκαταστάσεων υπό την επωνυμία Στρατόπεδο Κακιούση, παραχωρείται κατά χρήση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την εξυπηρέτηση στρατιωτικών σκοπών.

 Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.