Προεδρικό διάταγμα 15/1/03 - Άρθρο 3

Άρθρο 3


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Ζώνη με στοιχείο Α1 (περιοχή απόλυτης προστασίας)

 

Επιβάλλονται μόνο παρεμβάσεις που στοχεύουν στην αναβάθμιση και αποκατάσταση των στοιχείων του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής όπως είναι τα λασπόλουτρα, τα στοιχεία νερού στο νότιο άκρο της δολίνης και η υπάρχουσα βλάστηση.

 

Επίσης επιβάλλονται οι διαμορφώσεις μονοπατιών για τη διευκόλυνση των επισκεπτών ενώ απαγορεύεται ο φωτισμός με προβολείς για την προστασία της ορνιθοπανίδας.

 

Ζώνη με στοιχείο Α2 (περιοχή προστασίας και λειτουργίας λουτρικών εγκαταστάσεων).

 

Επιτρέπονται οι χρήσεις:

 

α. Υδροθεραπευτήριο το οποίο λειτουργεί στο υφιστάμενο κτίριο μετά την αποκατάσταση του κελύφους του στην αρχική του μορφή και με την ένταξη σε αυτό συναφών λειτουργιών, όπως ιατρείο, διοίκηση και χώρος για τον φύλακα.

 

β. Αποδυτήρια - χώροι υγιεινής και αναψυκτήριο σε ενιαίο κτίριο με μέγιστη επιτρεπόμενη επιφάνεια 150 m2 και ύψος 3,5 m.

 

γ. Χώρος στάθμευσης 10 οχημάτων για την εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες και 5 οχημάτων για την εξυπηρέτηση υπηρεσιακών αναγκών.

 

δ. Δεξαμενές νερού, η χωρητικότητα των οποίων καθορίζεται στο ελάχιστο απαιτούμενο για τη λειτουργία του υδροθεραπευτηρίου.

 

ε. Αντλιοστάσιο λυμάτων και λοιπές μηχανολογικές εγκαταστάσεις.

 

Επίσης, στην παραπάνω ζώνη, επιβάλλεται η αποκατάσταση τμήματος της φυσικής παραλίας της λίμνης, βορείως του άκρου του παλαιού κρηπιδώματος.

 

Ζώνη με στοιχείο Α3 (περιοχή αποκατάστασης φυσικού τοπίου και αττικής χλωρίδας και πανίδας)

 

Εντός της ζώνης αυτής περιλαμβάνονται τα οικοδομικά τετράγωνα 149, 150, 151 και 152 του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου δήμου Βουλιαγμένης (περιοχή Φασκομηλιά).

 

Επιτρέπονται μόνο παρεμβάσεις οι οποίες στοχεύουν στην αναβάθμιση της υπάρχουσας βλάστησης.

 

Ζώνη με στοιχείο Α4 (περιοχή ειδικών χρήσεων)

 

Επιτρέπεται η λειτουργία του υπάρχοντος κοιμητηρίου και χώρου στάθμευσης

 Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.