Προεδρικό διάταγμα 22/1/88 - Άρθρο 3

Άρθρο 3


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Στους οικοδομήσιμους χώρους που χαρακτηρίζονται στα σχετικά διαγράμματα με το στοιχείο Α επιτρέπονται οι χρήσεις του πολεοδομικού κέντρου, όπως προσδιορίζονται από το άρθρο 8 του προεδρικού διατάγματος 81/1980 (ΦΕΚ 27/Α/1980) εκτός από τα πρατήρια βενζίνης και μη οχλούσες βιοτεχνίες και βιομηχανίες.

 

2. Στους οικοδομήσιμους χώρους που χαρακτηρίζονται με το στοιχείο Β επιτρέπεται η χρήση γενικής κατοικίας, όπως προσδιορίζεται από το άρθρο 5 του ίδιου ως άνω προεδρικού διατάγματος, εκτός από πρατήριο βενζίνης.

 

3. Στους οικοδομήσιμους χώρους που χαρακτηρίζονται με το στοιχείο Γ επιτρέπεται η χρήση γενικής κατοικίας. Σε περίπτωση χρήσης του κτιρίου για πρατήριο βενζίνης, η χρήση θα είναι αμιγής.

 

4. α) Στους οικοδομήσιμους χώρους που χαρακτηρίζονται με το στοιχείο ΒΠ, ΧΠ επιτρέπεται η χρήση μη ιδιαιτέρως οχλουσών επαγγελματικών εγκαταστάσεων όπως προσδιορίζεται από το άρθρο 6 του ίδιου ως άνω προεδρικού διατάγματος.

 

β) Οι κατηγορίες χρήσεων με τα στοιχεία, α, β, γ, ε της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του προεδρικού διατάγματος 81/1980 καθώς και β, γ, δ, ε της παραγράφου 2 του ίδιου άρθρου επιτρέπονται υπό την προϋπόθεση ότι αποτελούν τμήμα των χρήσεων με στοιχεία στ, ζ, η, θ, ι, ι)α, ι)β και ι)γ ή εξυπηρετούν τις ανάγκες των εργαζομένων σ' αυτές.

 

5. Στους λοιπούς οικοδομήσιμους χώρους επιτρέπεται η χρήση αμιγούς κατοικίας όπως προσδιορίζεται από το άρθρο 4 του ίδιου ως άνω προεδρικού διατάγματος.

 Copyright © 2019 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.