Νόμος 3467/06 - Άρθρο 19

Άρθρο 19: Κτιριακές εγκαταστάσεις και κατασκευές σε κατασκηνώσεις και παιδικές εξοχές


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Κτιριακές εγκαταστάσεις και κατασκευές που ανεγέρθηκαν ή τοποθετήθηκαν μέχρι 31-12-2004 στις περιοχές των καταλυμάτων των Υπουργείων Δημόσιας Τάξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Δ' και Ε' Παιδικές Εξοχές), Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στον Άγιο Ανδρέα του Δήμου Νέας Μάκρης Αττικής και των οποίων η χρήση παραχωρήθηκε με σύμβαση στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων - Αθήνα 2004, για τις ανάγκες φιλοξενίας εκπροσώπων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και του προσωπικού ασφαλείας κατά τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του νόμου 2947/2001 (ΦΕΚ 228/Α/2001), διατηρούνται κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων. Οι οικοδομικές άδειες των κτιριακών εγκαταστάσεων του προηγούμενου εδαφίου χορηγούνται με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής και σύμφωνη γνώμη του Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας και είναι δυνατόν να περιλαμβάνουν πρόσθετες απαγορεύσεις, υποχρεώσεις και απαιτήσεις ασφάλειας και αισθητικής που πρέπει να πληρούν, καθώς και το χρόνο διατήρησής τους.

 

2. Επιτρέπεται η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων εντός των εκτάσεων του άρθρου 18 του νόμου 3208/2003 (ΦΕΚ 303/Α/2003) μέχρι του 10% αυτών. Στο ποσοστό αυτό δεν περιλαμβάνεται το ποσοστό 15% της παραγράφου 4 του προαναφερθέντος άρθρου.

 

3. Για την εφαρμογή της προηγούμενης παραγράφου ως πρόσκαιρες κατασκευές που μπορεί να αποσπασθούν θεωρούνται οι κατασκευές που μπορεί να αποσυναρμολογούνται και να συναρμολογούνται με μικρό κόστος και χωρίς καταστροφή τους σύμφωνα με αιτιολογημένη κρίση των οικείων τεχνικών υπηρεσιών.

 

4. Οι προθεσμίες που προβλέπονται στην παράγραφο 5 του άρθρου 18 του νόμου 3208/2003 παρατείνονται για μία διετία από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου.

 Copyright © 2017 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.